Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό,  ο καταναλωτής θα πρέπει να ενημερώσει για το ελάττωμα στο email της επιχείρησης info@cavakoutalias.gr ή στο τηλέφωνο 2352044345 εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Απαραίτητη η προσκόμιση των παραστατικών που συνόδευε την αποστολή του δέματος. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας, η οποία έχει αναχωρήσει προς τον τελικό αποδέκτη, τα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε κλειστή συσκευασία ώστε να επιστραφούν τα χρήματα.

Η επιστροφή χρημάτων, σε κάθε περίπτωση, γίνεται σε λογαριασμό του πελάτη κατόπιν επικοινωνίας, σε 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Τα προϊόντα αποστέλνονται με δικά σας έξοδα, στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία, εσωκλείοντας το Δελτίο Επιστροφής.

Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.

* Σε περίπτωση που κάποια προϊόντα δεν είναι προσωρινά διαθέσιμα στα αποθέματα θα ενημερωθείτε άμεσα τηλεφωνικά ή με e-mail, καθώς ενδέχεται να αυξηθεί ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας.

* Η επιχείρηση Cava Koutalias διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και το κόστος αποστολής χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Εξαιρέσεις υπαναχώρησης (επιστροφής προϊόντων)

Δεν ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης και ο αγοραστής δεν μπορεί να το ασκήσει στις πιο κάτω περιπτώσεις:

  • Για προϊόντα στα οποία έχουν γίνει παρεμβάσεις κατ’ επιλογήν του αγοραστή
  • Για προϊόντα τα οποία έχουν αλλοιωθεί ή φέρουν φθορές μετά την παράδοση από υπαιτιότητα του αγοραστή.

Σε κάθε περίπτωση σημειώνεται πως η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρίας.