Κάβα Κουταλιάς

Taste the Excitement

Από το 1997 με αμέτρητες επιλογές από κρασιά, αφρώδεις οίνους και σαμπάνιες από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και εκλεκτά ουίσκι, λικέρ, μπράντι, βότκα, ρούμι, τζιν και μπύρες.

Λίγα λόγια για την κάβα μας

Η Cava Koutalias ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1997 από τον Κουταλιά Αθανάσιο.

Η εταιρεία μας προσφέρει αμέτρητες επιλογές από κρασιά, αφρώδεις οίνους και σαμπάνιες από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και εκλεκτά ουίσκι, λικέρ, μπράντι, βότκα, ρούμι, τζιν, μπύρες και εξειδικευμένα προϊόντα - απαραίτητα - για mixologists/bartenders κι όχι μόνο.

Πρωταρχικός μας στόχος, η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, προσφέροντας τους ποικιλία, ποιότητα, γρήγορη παράδοση και προσιτές τιμές.

Cava Koutalias
Ένας σταθμός αμέτρητες επιλογές...

Ιστορική αναδρομή

1997 – Ίδρυση εταιρείας
Η Cava Koutalias ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1997 από τον Κουταλιά Αθανάσιο, ανοίγοντας τις πόρτες του πρώτου καταστήματος στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στους Νέους Πόρους Πιερίας.
2010 – Μετεγκατάσταση
Το 2010, η εταιρεία μεταφέρθηκε σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις από όπου συνεχίζει να δραστηριοποιείται.
2021 – Ιστοσελίδα
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της “Cava Koutalias” είναι γεγονός. Συνεχίζουμε και προσφέρουμε ηλεκτρονικά, ίδιας ποιότητας προϊόντα, έχοντας ακριβώς και την ίδια φιλοσοφία. Στόχος μας παραμένει η ικανοποίηση της κάθε ανάγκης του εκάστοτε πελάτη.